Neus Op De Feiten En Stof Om Over Na Te Denken!

The Employee Experience Game is een bordspel dat HR-teams en management helpt de bewustwording over medewerkersbeleving te vergroten. Teams voeren onder tijdsdruk vragen en opdrachten uit. Een ervaren facilitator begeleidt het spel, legt de spelregels uit en stelt de vragen. De facilitator is tevens tijdsbewaker, jury en inspirator. We spelen de EX Game met minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers, verdeeld over 2 tot 4 teams.

De vragen en opdrachten worden op maat gemaakt en gaan over de drie belangrijkste Employee Experience thema’s:

 • null
  Core Values of the Organisation
 • null
  Employee Journey
 • null
  Employee Engagement

Wie Het Hoogst Gooit, Begint!

Alle teams spelen mee en beantwoorden vragen en maken opdrachten. Het team dat de vraag het beste beantwoordt, wint een blije medewerker. Het team met de meeste blije medewerkers, wint de wedstrijd. Net als in het gewone zakenleven. Maar pas op: er zijn ook ontevreden medewerkers in het spel!

Tijdens de intake maken we kennis met jouw organisatie en uitdagingen en bespreken we de aanleiding en het gewenste resultaat na afloop. Wij maken een passende set met vragen en opdrachten die aansluiten bij jouw bedrijf en de reden waarom je de Game wilt spelen. Enkele voorbeelden van vragen en opdrachten:

 • Waarom is het zo leuk om hier te werken?
 • Wat zijn de drie belangrijkste redenen waarom medewerkers vertrekken?
 • Teken de ideale werkplek inclusief vijf belangrijke elementen.
 • Via welke kanalen heb je contact met je elkaar? Noem er zo veel mogelijk.
 • Wat heb je NU nodig om vanaf morgen je werk nog beter te kunnen doen?

Na Afloop Van De Game:

Weten jullie beter wat Employee Experience voor jullie bedrijf betekent, hebben jullie kennis uitgewisseld, inspiratie opgedaan en misschien wel concrete ideeën waarmee je de volgende stap kunt zetten. Daarnaast sta je als team sterker, jullie leren namelijk ook wat ieders kennis, ervaring en kracht is. En heel belangrijk: jullie hebben veel plezier gehad!

De game workshop duurt 2 uur en kost € 2.000 inclusief intake en op maat gemaakte vragen en exclusief btw, catering en locatiekosten. Je kunt de Game in het Nederlands en Engels spelen.

We spelen online of op iedere gewenste locatie. Een ervaren specialist op het gebied van Customer en Employee Experience begeleidt de Game.

We spelen de EX Game met minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers, verdeeld over 2 tot 4 teams. Heb je een groter team? We bespreken graag de mogelijkheden.

Direct aan de slag?

Je kunt aan het spelen van The Employee Experience Game een workshop toevoegen, waarin jullie de drie belangrijkste actiepunten formuleren, die uit de Game voortkomen. Hoe concreter hoe beter, want jullie maken ook een actieplan. Welke resultaten willen jullie bereiken binnen welke tijdspanne? Hoe meet je succes? En vooral: hoe zorg je ervoor dat de dagelijkse bezigheden de actiepunten niet overschaduwen?

Het spelen van de EX Game inclusief het maken van een actieplan duurt circa 3 uur en kost € 2.500 exclusief btw, catering en locatiekosten.

The Employee Experience Game is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Nienke Bloem en Babs Asselbergs. Voor meer informatie over de game, neem contact op via een van onderstaande methoden of vul het contactformulier in.

Telefoonnummers

Nienke Bloem: 06-22216210

Babs Asselbergs: 06-17443249

E-mailadres

Irene@TheEmployeeExperienceGame.nl

Neem Contact Met Ons Op