Een Goede Start Is Het Hele Werk!

Wil je als HR-adviseur beter begrijpen hoe je betekenis geeft aan Employee Experience binnen je organisatie? Wat jullie al goed doen en welke stappen nodig zijn om de medewerkersbeleving te vergroten? Willen jullie direct aan de slag met een concrete actielijst?

Speel dan eerst met je team The Employee Experience Game en maak daarna samen een roadmap. In de roadmap staan de acties die jullie in het komende half jaar zelf gaan doen om de medewerkersbeleving te vergroten. De workshop duurt een dag en daarna kunnen jullie gelijk aan de slag.

Deze workshop is ideaal voor HR-teams, eventueel aangevuld met managementteamleden.

 

Laat Medewerkergerichtheid Leven In Je Organisatie

The Employee Experience Game is een bordspel dat HR-teams en management helpt de bewustwording over medewerkersbeleving te vergroten. Teams voeren onder tijdsdruk vragen en opdrachten uit. Een ervaren facilitator begeleidt het spel, legt de spelregels uit en stelt de vragen. De facilitator is tevens tijdsbewaker, jury en inspirator.

De vragen en opdrachten worden op maat gemaakt en gaan over de drie belangrijkste Employee Experience thema’s:

 • null
  Core Values of the Organisation
 • null
  Employee Journey
 • null
  Employee Engagement

Na afloop, weten jullie beter wat Employee Experience voor jullie bedrijf betekent, hebben jullie kennis uitgewisseld, inspiratie opgedaan en concrete ideeën in een roadmap waarmee jullie de volgende stap kunnen zetten, bijvoorbeeld om:

 • de medewerkersbeleving te vergroten
 • de juiste medewerkers aan te trekken
 • medewerkers te laten floreren en langer te binden
 • het HR-beleid aan te scherpen

Daarnaast sta je als HR-team sterker, jullie leren namelijk ook wat ieders kennis, ervaring en kracht is. En heel belangrijk: jullie hebben veel plezier gehad!

Handen Uit de Mouwen & Aan De Slag Met Employee Experience

We willen dat jullie na afloop van de dag direct aan de slag gaan. Dat betekent dat we de invulling van de dag goed met elkaar afstemmen en op maat maken voor jullie bedrijf, team en gewenst resultaat. Een voorbeeld van hoe dat in zijn werk gaat:

 • Tijdens de intake maken we kennis met de organisatie en jullie uitdagingen. We bespreken de aanleiding en het door jullie na afloop gewenste resultaat.
 • Wij maken een passende set met vragen en opdrachten die aansluiten bij jullie bedrijf en de reden waarom jullie de Game willen spelen.
 • We stellen een workshop samen om de roadmap te maken en vorm te geven. De roadmap is praktisch en concreet: ons doel is een concreet plan waarmee jullie de volgende dag direct aan de slag kunnen.
 • Op de dag zelf spelen we ’s morgens de EX Game en maken we na de gezamenlijke lunch de roadmap. We brainstormen, kiezen en prioriteren. We leggen de roadmap vast, inclusief planning, eigenaren en benodigdheden.
 • Na twee weken hebben een telefonisch reflectiegesprek: hoe kijken jullie terug op de workshop, waar zijn jullie al mee begonnen en waar lopen jullie eventueel tegenaan? We geven jullie het laatste duwtje om succesvol verder te gaan.

De kosten van dit (online) programma (1 dag of 2 dagdelen) bedragen € 4.000 voor een team van 9 tot 12 deelnemers onder leiding van één specialist, inclusief persoonlijke intake en telefonisch reflectiegesprek. De kosten zijn exclusief btw, locatie en cateringkosten. Is je team groter dan 12 personen? Dan gaan we in overleg.

The Employee Experience Game is het resultaat van een samenwerkingsverband tussen Nienke Bloem en Babs Asselbergs. Voor meer informatie over de game, neem contact op via een van onderstaande methoden of vul het contactformulier in.

Telefoonnummers

Nienke Bloem: 06-22216210

Babs Asselbergs: 06-17443249

E-mailadres

Irene@TheEmployeeExperienceGame.nl

Neem Contact Met Ons Op